Referenser

”Partypolarna bjuder på imponerande bredd. Allt från stämsång a´capella via snällpop till rejält ös. Ett gäng helproffsiga musiker som dessutom är extremt lättarbetade. Säg vad du vill ha, Partypolarna levererar.”
/Harald Treutiger, Confrancier och TV-profil

”Vi på Kinnarps vill alltid ha bästa tänkbara underhållning för våra aktiviteter både nationellt som internationellt. Av den anledningen känns Partypolarna som ett självklart val för oss med sin professionella mix av underhållning.”
/Kristina Andersson, Kinnarps

”Partypolarna har förgyllt många stunder här hos oss på Isaberg Konferens & Event! Deras flexibilitet och vilja när det gäller att anpassa sig till kundens behov och önskemål samt förmågan att leverera en totalupplevelse med a capella, show och dans är fantastisk och de goda vitsorden haglar alltid! Partypolarna är superproffs som alltid levererar en upplevelse utöver det vanliga!”
/Annica Salomonsson Driftsansvarig/vVD, Isaberg Konferens & Event

”Partypolarna fyller våra serveringstält till bristningsgränsen vid varje framträdande och framför sin musik på ett proffsigt, musikaliskt och medryckande sätt, att de dessutom också är väldigt trevliga och positiva vid sidan av scenen gör inte saken sämre. En Killebomfestival utan Partypolarna kan jag inte tänka mig, hemska tanke!!”
/Ingrid Jönsson, Killebomfestivalgeneral i Sölvesborgs Kommun

”…otrolig musikalisk bredd, spännande repertoar, hög kvalitet och framför allt en glädje på scenen som smittar av sig på alla-valet inte svårt när vi ville ha en orkester till vårt bröllop. Johan sjöng dessutom i kyrkan så att alla grät och efter middagen drog hela bandet igång. Oj, vad vi dansade! Alla ville ha mer…..”
Per Fritzell/Galenskaparna-After Shave

”Jag har jobbat många år tillsammans med Partypolarna på mína nattklubbar och större Festivalarrangemang och kan bara sammanfatta- Partypolarna är det mest kompletta bandet- dom jobbar proffsigt och är ett gäng som verkligen kan höja stämningen på en fest ! Med andra ord borgar Partypolarna för att det blir fullt hålligång från början till slut”.
Bertil Hallengren/Helsingborgsfestivalen, Landkrona och Norrköpingskarnevalen & Nattklubbsägare

”För oss är det viktigt att vi erbjuder underhållning som förstärker mötet. Partypolarna kan vi alltid räkna med då de är så breda och håller högsta kvalitet i allt de gör. Allt från vackra stämmor i en a´capella till ”Highway to Hell” levereras mycket proffsigt. Det ser vi också på kunderna som fyller dansgolvet från början till slut.”
Jens Bergzén, Hansen

Skrivet om Partypolarnas A´capella-föreställning:

”Bländande a´capella uppvisning!! 75 Minuters röstvirtuosa circuskonster, ett smörgåsbord så till bredden fyllt med delikatesser att det vattnas i öronen om det nu kan det”
Österlenmagasinet 8/3-01

”Nu har de visat sin publik att de kan mycket mer! En show utan andra instrument än rösterna, med vilka de skapar fantastisk musik med!”
NWT 27/2-01

”Hålligång blir det också i den här timmeslånga showen för alla åldrar, till slut förenas band och publik i rungande allsång-a´capella!”
Falu Kuriren 24/2-01